Pages by Belinda

Den 28-29 januari händer detta!...

Nu tänkte jag äntligen skriva om vad som kommer att hända helgen den 28-29 januari! 

Jag tror att de flesta som läser min blogg vet vilka Jocke och Jonna Lundell är. Men för er som inte vet det så är de iallafall en av Sveriges största Youtubers. De har två kanaler på Youtube med runt 600 000 prenumeranter på båda. För ett tag sedan la de upp 2 klipp som fick väldigt många visningar på kort tid. Det är videos på när de besöker en slott som heter Husby Säteri. Ni måste kolla på video 2 för att förstå varför jag och Elin vill åka dit. Både jag och hon tror iaf på övernaturliga saker och att man inte kan förklara allt med t.ex. forskning. Det spökar iaf på det här slottet vilket framkommer ganska tydligt i videon. Jag förstår att många säkert tycker att vi är dumma i huvudet och att ni kanske tror att allt detta är inklippt och redigerat i videon, men jag tror iaf inte det. Jag tror inte att de skulle bli så rädda som de faktiskt blir, om allt bara var påhittat. 

Men i slutet av denna video så säger de att de har en liten överraskning åt tittarna. Tillsammans med Husby Säteri har de fixat ett ''spökpaket'' som man har chansen att boka platser till! Så vi lyckades få platser under den 28-29 januari! Så det ska bli sjuk kul! 

Och det var inte speciellt dyrt heller! För 995:- per person så får man alltså sova en natt på hotell-annexen som ligger precis bredvid slottet. Man får äta en slottmiddag vilket är en buffe som egentligen kostar 350:-/pers. I paketet ingår även frukostbuffe och fri tillgång till spa/relax-avdelningen. Och så självklart får man gå på en spökvandring mitt i natten på slottet! Så detta ska bli riktigt kul! Jag kommer nog att göra en vlogg om detta så missa inte den! Men som sagt, om ni inte har sett klippen så tycker jag att ni iaf ska kolla på video 2! 

Video 1:

Video 2: 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas