Pages by Belinda

Black friday, Tabazco och fredagsmys!

 

Denna dagen bestod av jobb från 6:45-13:15 för att sedan åka in till västerås med mamma och fynda under black friday. Är såå nöjd med mina köp! Dem kommer upp i ett senare inlägg! Men guud va mycket folk det var... Att det dessutom var lön gjorde ju inte saken smidigare😅 Men kul var det! 

Vi åt även middag på tabazco och nu ligger jag i soffan för lite fredagsmys! Hoppas att ni också har fått en bra start på helgen❤️

Veckans ros

 

Veckans ros går till min fina vän Marcus Teveborg. När vi åkte till Magaluf i en vecka så blev flyget försenat med 11 timmar. Det är en krånglig process att få ut den ersättningen som man har rätt till men tack vare honom så fick vi det! Först fick vi automatiskt ca. 800 kr tillbaka men tillslut lyckades vi få ut en ersättning på 3934 kr var! Resan kostade oss typ max 1500:- vilket är ett riktigt bra pris! Förstår ni hur lyckliga vi blev över detta?! 

Tack för all hjälp som vi fick Marcus! Du är guld värd <3 

 

 

Spakväll och god mat med bästa

Här kommer lite bilder från helgens spakväll med Elin. Var så skönt att bara ta det lugnt och prata om allt möjligt. Vi lagade plankstek och gick sedan ner i källaren för att basta, lyssna på musik, ha ansiktsmask och äta massa god frukt. 

Julinredning!

I'm back, haha. Äntligen börjar jag piggna till från både förkylning och operationen, så imorgon ska jag jobba! Slänger in två kollage på lite julinredning! Det börjar ju bli dags att sätta upp julpyntet snart och det ska bli såå mysigt. I år är ju första advent redan den 27 November så det är inte så långt kvar! 

Tabazco med tjejerna

Hade en mysig kväll med tjejerna igår på Tabazco. Blev lite tapas och det var såå gott. Om ni inte har ätit där så gör det! Rekommenderas verkligen. Slänger in några bilder från kvällen! 

Idag har jag varit inne vid käkkirurgen i Västerås. för att operera bort en visdomstand. Elin var så snäll och följde med då ingen av mina föräldrar kunde det. Jag trodde att jag skulle få en ''shot'' och bli helt borta så att jag inte kunde köra hem efteråt, men jag var helt med under ingreppet. Det gick jättebra och har inte känt någon smärta än. Men bedövningen sitter fortfarande i + att jag har tagit 2 Alvedon och 1 Ipren, så får se hur det känns om några timmar! Jag är dock väldigt trött. Är förkyld och har svullna halsmandlar så det tar lite på krafterna.Nu ska jag bara vila och sova typ hela helgen. 

Hoppas att ni får en bra helg! 

30 dagar kvar...

30 långa dagar kvar... men snart får man veta. Detta tänker jag på varje dag. Jag vill inget hellre än att komma in på MDH:s distansutbildning i Stockholm. Men jag vågar inte hoppas för mycket. Vill bara få ett besked så man slipper gå runt och tänka på det hela tiden.

Jag vet att jag till 100% kommer in på MDH:s  vanliga sjuksköterskeutbildning, men just nu vet jag inte ens om jag skulle vilja börja på den. Vill verkligen plugga distans p.g.a. flera olika anledningar. Genom hela gymnasiet gjorde jag nästan allt hemma. Jag var i skolan men satt bara av tiden på grund av mina koncentrationssvårigheter. I 3:an spenderade jag flera timmar efter skolan nästan varje dag för att hinna klart med allt. Ibland sjukanmälde jag mig i en vecka för att hinna ifatt. Så det är en av de största anledningarna. Att t.ex. ha föreläsningar på datorn som man kan pausa och spola tillbaks när man tappar fokus. Att själv kunna lägga upp sin dag och allt pluggande. Om jag vill ta en paus och träna mitt på dagen så kan jag ju göra det. Älskar att ha möjligheten till lägga upp sin egen dag helt och hållet. 

En annan anledning är att jag kommer kunna träffa Hampus typ när jag vill. Nu kan vi bara träffas på helgerna. Vi försöker planera så att vi ska kunna träffas varje helg men ibland vill man ju såklart umgås med vänner och familj/släkt också. Så vissa helger försvinner och det har hänt att vi inte hinner ses på 3 veckor vilket är jobbigt. Det funkar ändå bra men skulle vara skönt att slippa ''pussla'' så mycket för att få det att funka. Vi vill ju kunna träffa vänner spontant på helgerna ibland istället för att behöva planera sånt. 

Men vi får se hur allt blir. Jag ställer in mig på att få ett negativt besked för att inte bli för besviken, men jag hoppas verkligen. Nu ska jag sluta skriva om detta och vänta och se. Hoppas att ni har en bra vecka! Jag jobbar bara imorgon och på torsdag. På fredag är jag ledig för operation av visdomstand. 

 

Hair goals

Hejsan! Det var ett tag sen nu... Förlåt för sjukt dålig uppdatering. Det har varit mycket denna vecka så har varken haft ork eller tid till att plugga. Men nu laddar jag upp för en ny vecka!

Jag trivs verkligen på jobbet! Förskolechefen kom och frågade mig om jag ville vara kvar där året ut istället för att ligga tillgänglig som timvikarie och bli bokad på massa olika förskolor. Så det var riktigt kul! Jag tackade såklart ja. Det är väldigt skönt att slippa bli uppringd tidigt på morgonen och stressa iväg till en ny förskola. Nu har jag fått fasta tider och jobbar 40 timmar i veckan på förskolan Duvan! 

På tal om nått annat. Funderar på att fräscha upp mitt hår och färga det i någon annan färg. Just nu har jag mörkbrunt, nästan lite åt det svarta hållet. Börjar tröttna lite och vill liva upp det. Funderar på något liknande som på första bilden men då vill jag verkligen att det ska bli bra. Inte kul att lägga ut så mycket pengar hos frisören och så blir det halvdant. Om ni har några tips på en duktig frisör som inte kostar allt för mycket så får ni gärna tipsa! 

Bildresultat för mörk balayageBildresultat för long hairBildresultat för light brown hair with caramel highlights Julklappar till pojkvän/honom

Hej alla fina! Idag har vi gått in i November månad och det börjar äntligen närma sig jul! Längtar redan. Älskar den mysiga stämningen. Dock kan jag känna mig lite stressad över att handla alla julklappar. Har redan köpt 6 stycken åt barnen i släkten så har typ 5 kvar att köpa, om jag tänker rätt. Älskar att ge bort saker och se folk bli glada, men jag vill verkligen att det ska passa personen perfekt! För hur kul är det att ge bort en julklapp som man är osäker på om personen kommer gilla eller inte? Det blir ju mest jobbigt...

Dem som är absolut svårast att köpa julklappar till måste ju fan vara alla killar! Alltså dem har ju så himla mycket grejer att välja på till oss tjejer! Jag kan komma med en lista på typ 20 saker medans Hampus knappt ger mig 1 förslag tillbaks.... Men tror att det är många som känner samma sak med sina killar. Jag tycker att Hampus är svårast att köpa till, sen pappa och på tredje plats kommer min bror. Ja det säger ju säg självt...

Men nu har jag försökt att sätta ihop några kollage med bilder på saker som skulle kunna passa en pojkvän eller någon annan kille. Många killar gillar att få saker och vill absolut inte ha någon upplevelse eller liknande, medans andra kan vara tvärtom! Så man får ju kolla av lite. Men här kommer i alla fall olika förslag på saker och några upplevelser!

Om inget av nedanstående passar kan du tänka efter som din kille har ett speciellt intresse? Kanske älskar han sport och har ett favoritlag? Kolla upp om det går att köpa biljetter till någon match eller om det finns en ''shop'' på lagets hemsida. Har du en kille som älskar musik så kanske konsertbiljetter uppskattas? Eller kanske har du en kille som gärna vill ha någonting personligt? Kolla in på rofa.se! Där finns det massa fina saker i riktigt bra kvalité!

Hoppas att något av dessa förslag i alla fall kunde hjälpa någon stackare därute, haha.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upp